Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
За Бойко Борисов предизборната кампания започна като пропаганден кинопреглед от 60-те (видео)
За Бойко Борисов предизборната кампания започна като пропаганден кинопреглед от 60-те (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-03-19
добавено
23171
прегледа

Бойко Борисов, политикът, живеещ от 10 години в предизборна кампания, обиколи страната и пофлиртува с народа, който се опитваше просто да си гледа работата.

 

Обръщения като „как сте, лъвове“, „ела да Ви видим бе“ и „как си бе, наборе“ към гражданите, топяха ледовете със скоростта на глобална еко-катастрофа.

 

Личната PR-ка и кинематографист на премиера строго го наставляваше, изискваше от него по-добри дубли и отдаденост на образа, а той изцяло се вживя в ролята и отлично си беше научил сценария.

 

По мини и магистрали, по пазари и курорти го посрещаха като в агитационен кинопреглед от 60-те. На заден план винаги – машини, трудещи се хора, валяци тъпчат асфалт и румени моми поднасят благи погачи. И много, много аплодисменти.

 

Едно не може да му се отрече, когато вземе нещо на ръчно управление, независимо дали е джипката или предизборната кампания, държи здраво волана и върти в посоката, която му е най-изгодна.

 

Както самият Борисов казва: „Е, добре! Не ви ли е драго, така като гледате?“.