Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Златен скункс за дядо Борис - НЕЦЕНЗУРИРАНА ВЕРСИЯ!
Златен скункс за дядо Борис - НЕЦЕНЗУРИРАНА ВЕРСИЯ!
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
12-12-14
добавено
395549
прегледа

Тези дни се разбра, че скандалният бивш игумен на Бачковския манастир дядо Борис е изчезнал! В момента той трябваше да се намира в Рилския манастир, където беше заточен от светия синод с наказание "Послушание". От него обаче няма и следа! Малко преди заточението и изчезването на дядо Борис, Боби Ваклинов беше при него с нашия Златен скункс!

 

Вижте НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ на репортажа!

 

Това никак не е първият, меко казано, скандален клип на родните ни монаси. Оказва се, че и те са хора и те грешат. Трудно ни е да бъдем безпристрастни или пристрастни, защото всеки носи последствие за грешките си, поне така е според християнското учение.  Ние все пак смятаме, че духовниците са моралният стожер на обществото. Такива са били патриарх Евтимий, Паисий Хилендарски, Софроний Врачански и още много българсик духовници светци.

 

Съветваме сегашните монаси и свещеници да внимават какво вършат и не защото ние от Господари на ефира дебнем със Златен скункс, а защото все пак всички ни ще съди Господ. Дядо Борис трябва да е наясно с това.

 

 

Ние знаем отношението на дядо Борис към нас журналистите, нека си припомнин как ни нарече преди време.