Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Златен скункс за министър Десислава Танева
Златен скункс за министър Десислава Танева
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
12-10-15
добавено
35085
прегледа

Докато в парламента тъпчат на едно място и не смеят да погледнат по-смело на реформите, в Министерство на земеделието не само гледат напред смело, ами и харчат смело.

 

След скандала с джиповете за 200 000 лв., поръчани за горските стопанства, Боби Ваклинов грабна Златния скункс и отиде при министър Десислава Танева.

 

След луксозните джипове за Горското предлагаме да се вземат и луксозни яхти на Морското.

 

Изобщо хубаво е да си съученик на министър в днешно време. Сам си участваш в търг, печелиш го с най-високата възможна цена, пък дето се вика - по време на лятната ваканция може и да почерпиш. Евентуално...

 

Ама друго си е такива джипове да обикалят горите! Най-накрая и българската гора да види малко лукс. Това имейли, това кожа, това телевизия... Кеф!

 

Надяваме се, че в Земеделското министерство ще преосмислят решението си и ще намерят по-разумно решение, въпреки че според министър Танева явно всичко си е наред.

 

 

Вижте още:

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ХРИСТО БИСЕРОВ 

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА МИХАИЛ МИКОВ 

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ШЕФКАТА НА ЦИК 

 

Гласувайте за Десислава Танева, която е номинирана  за Златен Скункс 2015!