<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78941" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прикрива ли о...

Зов за помощ: Да помогнем на Дейвид! (РЕПОРТАЖ)

30 Ноември 2020
0 4062

Дарителска банкова сметка на Дейвид:

IBAN: BG73IABG74945001676401

BIC: IABGBGSF

Титуляр на сметката: Светослава Христова Балтаджиева (майка на Дейвид)

PayPal: paypal.me/DeividDonchev2010

Скъпи приятели, скандалът с Хелпкарма неминуемо се отрази на дарителството у нас. Въпреки показаните в материалите по темата злоупотреби, това не трябва да ни отказва да помагаме.

Едно от децата, които се нуждаят от нашата подкрепа, е 10-годишният Дейвид от Бяла Слатина. Той е диагностициран със Сарком на Юинг – рак, който засяга тазобедрената кост. За лечението му в Турция са необходими около 80 000 евро – сума, непосилна за неговото семейство.

В разговор с нашата репортерка Виктория Симеонова майката на детето разказа за борбата на семейството с коварното заболяване. Тя благодари на всички, които подкрепят Дейвид и изрази надежда след операцията той отново да може да си стъпи на краката. Той също обеща, че отново ще радва близките си съвсем скоро.

Ние му пожелаваме здраве и сили в борбата с болестта и ви призоваваме да му помогнете, за да може той отново да радва своите близки!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgiana

    06 Декември 2020

    Бог е казал "не съдете зада не бъдете осъдени,защото само Бог е този който може да осъжда"!!! Нека Бог ви благослови и прости на тази подигравка със тези братя и сестри във Господа.

Покажи всички Скрий

Реакции