<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колумбийка х...

Зомби-подобието на Анджелина Джоли говори пред иранската телевизия от затвора (видео)

25 Октомври 2019
73 46022

Иранската телевизия излъчи интервю с интернет звездата Сахар Табар, която влезе в затвора по обвинение в богохулство. 22-годишната млада жена спечели световна известност в социалните мрежи заради зловещата си прилика с американската актриса Анджелина Джоли, пише ВВС.

Месец по-късно Сахар твърди, че всъщност не е искала да прилича на Анджелина Джоли, а на главния герой в британската анимация “Corpse Bride” (“Булката труп”).

Самата тя разкри, че по-голямата част от нейния необичаен външен вид се дължи на грим и обработка на снимките. Детската ми мечта беше да стана известна“, споделя 22-годишната жена, която миналата година публикува серия от свои снимки в Instagram на силно променения си вид.

Пред иранската телевизия сега момичето признава, че съжалява за тази драстична промяна на външния си вид. “Майка ми ми казваше да спра, но аз не я послушах”, казва Табар.

Интернет звездата разкри и още подробности от лични си живот като например, че е дете на разведени родители.

Срещу Сахар Табар са повдигнати и обвинения в незаконно придобиване на имущество, нарушаване на дрескода на страната и насърчаване на младите хора към поквара.

Източник: ВВС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции