Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Иванчева ще се кандидатира за кмет на София
Иванчева ще се кандидатира за кмет на София
gospodari.com
09-04-19
добавено
1965
прегледа

Бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева ще се кандидатира за кмет на София. Някогашната й заместничка Биляна Петрова пък ще се бори за кметското място в квартала. Това съобщи Иванчева в профила си във фейсбук. Събирането на подписи за регистрацията на двете за местните избори започва на 4 септември. Кандидатурите им са подкрепени от Християндемократическата партия на България.

 

Делото Иванчева – какво всъщност се случи?

 

"Въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на "Младост", пише Иванчева.

 

Подсъдим по делото "Иванчева" е получил инфаркт

 

Иванчева и Петрова са домашен арест, след като бяха осъдени на първа инстанция за поискан подкуп от строителния предприемач Александър Ваклин. Иванчера получи 20 години, а Петрова - 15. Заедно с тях на 12 години затвор бе осъден Петко Дюлгеров.

 

В СРС-тата срещу Иванчева: "Не искам дацата в центъра" става "Не искам 10%"

 

Двете жени прекара месеци наред в ареста. Те бяха освободени едва в края на миналата година. В момента делото срещу тях е на втора инстанция в апелативния специализиран съд.

 

Иванчева от ареста: Прасетата са окупирали всички власти и няма кой да ги накаже

 

Иванчева бе кандидат и на евроизборите преди няколко месеца. Тогава тя събра 1,55% от гласовете.

 

Източник: Фейсбук