Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Избраха Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ
Избраха Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ
У нас
12-11-19
добавено
437
прегледа

Депутатите избраха Сотир Цацаров за председател на Антикорупционната комисия със 165 гласа. 30 народни избраници бяха "против', а трима се въздържаха, съобщава "Фокус".

 

 

Кандидати за антикорупционен шеф бяха двама – настоящият главен прокурор Сотир Цацаров, предложен от управляващата коалиция и депутатът от „Воля” Симеон Найденов.

 

 

 

 

Двамата бяха изслушани от Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика в открито заседание на 3 декември. Тогава двамата кандидати представиха концепциите си и отговаряха на въпроси от членовете на парламентарната комисия.

 

 

ГЕРБ И "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ" ПРЕДЛОЖИХА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ (ВИДЕО)

 

 

 

 

 

Сотир Цацаров подава оставка още днес като главен прокурор. Това заяви самият той, след като бе избран от парламента за председател на КПКОНПИ. Цацаров очаква президентът да не бави неговия указ. 

 

 

Източник: Фокус