<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96262" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Слави Трифон...

Извънредно от “Изправи се БГ! Ние идваме”: Ще гласуваме против кабинета на ИТН (видео)

09 Август 2021
0 5840

“Взехме единодушно решение да гласуваме против предложения от “Има такъв народ” кабинет, каза председателят на ПГ на “Изправи се БГ! Ние идваме” Мая Манолова.

Тя се аргументира с поетия ангажимент към “хората от площадите” да подкрепят правителство на промяната, което да “демонтира едноличния модел” и да се справи с корупцията.

Слави Трифонов с нов пост: Ако правителството остане без подкрепа, ще бъде “предателство” и “радост за ГЕРБ”

“Хората на протестите поискаха две оставки. До момента е постигната само една”, каза тя и подчерта основния приоритет на партията , който по думите ѝ е правосъдната реформа.

Предложените имена за министри не са на смели хора, доказани професионалисти в своите области, подчерта тя и добави, че това е: “Доста семпъл състав в сравнение с очакванията на хората по площадите на България”.

Мария Капон и Хаджигенов към Слави: Сменете Петър Илиев, с него няма да подкрепим кабинета

По повод протеклите наскоро преговори с ИТН, тя поясни:

“Предложена е едностранна декларация, в която няма конкретика, няма ясни ангажименти, няма срокове. Тя е пълна с добри пожелания и намерения.”

В заключение тя заяви, че “няма да подкрепим кабинет, който да бъде параван на сянката на ГЕРБ и ДПС и не получихме категорични гаранции, че това няма да е така.”

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции