Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изгониха Томислав Русев и "Бутонките..." от Герена (видео)
Изгониха Томислав Русев и "Бутонките..." от Герена (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
12-05-19
добавено
25777
прегледа

След мача за купата Левски-Черно море, Томислав Русев, все още записвайки последния епизод на "С бутонките напред" за dsport.bg, беше принуден от стюардите да напусне стадиона.

 

 

И това вече изглежда напълно нормално, имайки предвид медийната обстановка в България и свирепата отмъстителност на ръководните фактори във футбола. Те нито търпят на критика, нито на чувство за хумор, все неща, с които "Бутонките..." ги бомбардира във всеки възможен момент.

 

 

Безочливо измучаното "тръгвайте, че заключваме всички изходи" не попречи на "традиционните медии" в същия момент да продължат излъчване от пистата на стадиона.

 

 

На бабаитите сигурно им се струва, че е несериозно спортна журналистика да се прави с iPhone и акредитация. Момчета, живеете в нов свят, в който качеството и силата на медийните продукти, не се определят от плиткоумни предразсъдъци, ПТС-и като яхти и 40 килограмови камери с микрофони, напомнящи на меча Екскалибур. Стойността на медията се определя от интегритета на хората, които работят в нея. А значението на "интегритет", момчета, можете да си го проверите в интернет.

 

 

Перифразираме самия Томислав Русев: охрана винаги ще има, БФС винаги ще има, но любовта към най-великата игра ще остане и след тях.