<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57075" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Куче, дресира...

Измършавял цирков лъв от Колумбия бе спасен в зоопарк, но продължава да губи от теглото си (видео)

28 Февруари 2020
1 522

Измършавял от недохранване лъв бе спасен от цирк, но скоро след  това отново отслабна дотолкова, че не може да се изправи на краката си, след като изгубил половината от теглото си, пише DailyMail.

 

 

 

 

Първоначално лъвът Юпитер бил настанен в център за  животни в Сантиаго де Кали, Колумбия, след като бил спасен от цирк, където редовно бил подлаган на жестокости и ноктите му били изрязани.

 

 

СПАСИХА МАЛТРЕТИРАН И ДРОГИРАН ЛЪВ ПРЕДИ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН КАТО СКЪП ТРОФЕЙ (ВИДЕО)

 

 

След като състоянието му се подобрило, миналата година животното било отведено в зоопарк в град Монтерия, където обаче бързо отслабнало дотолкова, че ребрата му започнали да се броят.

 

 

 

 

Гледачката на Юпитер от спасителния център „Вия Лорена” споделя, че видът му сега е неузнаваем.

 

 

„Направо ми се къса сърцето като го гледам, а не мога да не го посещавам, тъй като връзката помежду ни е толкова силна, че буквално се чувствам като негова майка”, сподели Ана Хулия Торес

 

 

 

 

Според службата за опазване на околната среда лъвът трябва да напусне спасителния център щом там не могат да гарантират трайното подобряване на състоянието му.

 

 

 

 

Все още не се знае кое предизвиква слабеенето на животното. От Министерството на отбраната на Колумбия са заявили, че лъвът е върнат обратно в Сантиаго де Кали в четвъртък, но не е потвърдено дали отново е настанен в спасителния център „Вия Лорена”.

 

 

 

ЛЪВ СПАСЯВА СВОЯ БРАТ, НАПАДНАТ ОТ КРОКОДИЛ В РЕКА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции