<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90830" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Потайната ру...

Изобличената в лъжа инфлуенсърка отвърна със среден пръст и истинска снимка от бизнес класа (снимка и видео)

04 Юни 2021
0 7977

Инфлуенсърката, която бе изобличена от пътници в самолет как се преструва, че се вози в бизнес класа, отговори с нова снимка – този път наистина от мечтания сектор в самолета, с чаша шампанско и среден пръст към “критиците си”, пише LadBible .

Снимката бе публикувана в профила ѝ в Instagram, след като материалът с изобличаването ѝ стана вайръл в социалните мрежи. В друг профил пък се появи видео от поредното ѝ пътуване, в което наздравицата и обстановката се вижда в целия ѝ блясък, споделени от нейна спътница.

Изобличената в лъжа инфлуенсърка отвърна със среден пръст и истинска снимка от бизнес класа (снимка и видео)

Ocean El Himer, както се подвизава в социалната мрежа младата дама, постна снимка с лилав спортен панталон и бял суичер край една от скъпите седалки на самолета, в който летяла – тези, които се превръщат в легло само при натискането на едно копче с придружаващ надпис: “Следваща спирка Монако”.

Но триумфалният ѝ пост бе попарен от друг пътник, който също само с “един клик” пуснал снимка как въпросната “бизнес дама” със същото спортно екипче седи на нормалните седалки сред простолюдието.

В новата си публикация тя уточнява и дестинацията – Дубай. Във видеото и снимката е тя заедно с нейна приятелка – всяка държи чаша шампанско в едната си ръка и е вдигнала среден пръст с другата. Надписът, преведен от френски, гласи:

“Този път си платих, кълна се.”

Изобличиха в лъжа Instagram-модел, пуснала снимка, че уж се вози в бизнес класа (снимки)

В това поредно свое пътуване Океания не уточнява дали ползва бизнес клас или първа класа, но в която и от двете да се е превозвала, не личи да страда от лишения.

След скандалното ѝ разобличение миналия път, тя се защити в Snapchat като каза, че не се срамува да пътува в икономичен клас.

Инфлуенсърката с 847 000 последователи в Instagram заяви също, че не е от хората, които “обичат да си показват парите”. Ние бихме добавили, че и през ум не ние минавало подобно нещо за нея, при все, че очевидно опитва да демонстрира “луксозен” начин на живот.

Източник: LadBible

Видео: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции