Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Използват живи дървета за подпора на циментова стена (видео)
Използват живи дървета за подпора на циментова стена (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
11-07-17
добавено
4426
прегледа

Скъпи приятели, загрижени граждани сигнализират за поредната нередност и меко казано глупост от страна на строителна фирма.

 

 

 

Живи дървета са станали подпора на циментова ограда около столично училище, а след като загрижени граждани са се оплакали, дърветата са отрязани.

 

АСФАЛТИРАТ ДЪРВЕТА В МОНТАНА

 

Вижте какво пише един загрижен човек в социалната мрежа facebook. Публикуваме текста без наша редакция.

 

"Кой ще понесе отговорността?

Историята: Миналата седмица започва подмяната на оградата на 125 СОУ Боен Пенев в София, съседите се радваме, че ще има нова ограда и най- накрая 5-6 лампи, ще ние е светличко. ОБАЧЕ в сряда нещата вече не са така розови. Разкопават пред блока и не само, хайде на добро е може и да го оправят, използват старата ограда, става все едно някой е повръщал, няма да го забелязвам, тук там криво, то като на око, толкова хайде простено да им е. НО Странно решение на някой "гений" да използва дърветата като част от оградата, недоумявам как ще стане, пиша до община младост, пращам снимки, г-жа Иванчева ми отговаря, че го строят "Гаранти Коза", все ми е тая, искам да не бетонират дърветата. По препоръка на приятел Днес пиша до столичен инспекторат и РИОСВ - София прилагам и снимки.

Прибирам се от работа, вече НЯМА ДЪРВЕТА ОТРЯЗАНИ СА!!!!

Бързо действат тез гадове!

Моля СПОДЕЛЯЙТЕ, нека това да не се повтаря!"