<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80275" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доц. Ангел Ку...

Изпълнителните директори на “Бул Инс” за новата Covid-реалност в бизнеса

18 Декември 2020
0 308

В новия брой на списание Business club изпълнителните директори на ЗД “Бул Инс” АД- Крум Крумов и проф. д-р Стоян Проданов говорят за успешния мениджмънт по време на световна здравна криза.

„Пандемията от Covid-19 сложи вече своя отпечатък върху застрахователния бизнес. Компаниите промениха организацията на работа и комуникацията с клиенти… Важно беше и все още е наш приоритет да създадем безопасна среда – както за служителите, така и за клиентите ни”, казват те в своето интервю за списанието.

Разбираме ли в България функцията на застраховането или го примамя като излишно финансиране? Кои промени в застрахователния сектор имаха най-голямо влияние върху индустрията? Какви са вътрешнофирмените промени, свързани с работните процеси, които Covid-19 предизвика? 

На тези и още въпроси отговарят проф. д-р Стоян Проданов и Крум Крумов, които ръководят най-бързо развиващата се компания в застрахователния сектор на Югоизточна Европа, която вече 25 години гради доверие в бизнеса като коректен и надежден партньор на своите клиенти.

Платена публикация

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции