<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75663" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бездомни куч...

Изрод влачи беззащитно куче по каменист път в Сопот (видео и снимка)

15 Октомври 2020
0 6251

Видео, публикувано във Facebook групата “Сопот” показва как мъж е сграбчил беззащитно куче за козината и го влачи по разбит черен път до спрял бус, след което го вкарва в каросерията. В записа се чува глас на свидетел, записал видеото, който казва “Защо го влачиш това куче?”, на което мъжът от буса отговаря, но думите му не се разбират.

Авторът на публикацията Ангел Ч. твърди, че мъжът отговорил, че ще прави с кучето каквото си поиска, защото било негово. В публикацията си той дори посочва име на мъжа, но няма конкретни доказателства, че извършителят на зверството е именно той.

Видно от краткия кадър, мъжът е облечен в служебен панталон и елек с електрикови ленти, каквито носят работниците на пътя. Регистрационният номер на буса също ясно си личи.

Публикацията и снимките предизвикаха силно възмущение сред членовете на Фейсбук групата. Насилието над животни е назрял проблем в страната ни поради многото прояви, както и липсата на ефективно съдебно преследване на мъчителите на животни.

В коментарите под публикацията четем от автора, че органите в подбалканското градче са се самосезирали и извършителят вече е задържан. Повече подробности не се споменават, както и не става ясно дали версията на публикувалия материалите за извършител отговаря на истината.

Източник: FB/Ангел Ч.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции