<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78370" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър Анг...

Изрод наръга с нож кротко куче посред бял ден в София (видео)

20 Ноември 2020
0 18913

Шокиращи кадри, на които се вижда как мъж наръгва нищо неподозиращо лежащо на тротоара куче в столичния квартал „Надежда“ 4 се разпространиха в социалните мрежи. Според организацията Dog Help – BG това е вторият такъв случай през последните дни само в столицата.

По непотвърдена информация мъжът на кадрите се казва Митко Д. и е криминално проявен. Потребители качиха снимка на заподозрения в мрежата.

Кучето е прибрано от собствениците на близък магазин и е било прегледано от ветеринар. Направени са му няколко шева и сега се възстановява в магазина.

За случилото се е подаден сигнал в Районното полицейско управление.

Ние от „Господарите“ за пореден път призоваваме Зоополицията да се активизира, за да се спрат подобни прояви! Ще проследим ще има ли последици за извършителя на това поредно зверство и какви ще са те, а междувременно ни сигнализирайте за всякакви подобни случаи.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Мария Къркаличева

    29 Ноември 2020

    Най-строго, тежко и реално наказание на този "човек"! Максимална присъда, максимална парична глоба! Законите са ни добри, стига да се прилагат и спазват! А на снимката до него има дете! Дано не е възпитано от него!

Покажи всички Скрий

Реакции