Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изрод от Мъглиж мъчи кученце за забавление, кара го да яде пясък (видео 18+)
Изрод от Мъглиж мъчи кученце за забавление, кара го да яде пясък (видео 18+)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
11-04-19
добавено
84325
прегледа

Огромна вълна от възмущение се надигна в социалните мрежи, след като момче от ромски произход само си е качило видео във фейсбук как изтезава за забавление малко кученце, като го хвърля нависоко във въздуха, блъска го с всичка сила върху купчини пясък и му тъпче устата с него. Видеото почти веднага е било свалено, най-вероятно пак от самия него, но наши зрители, които са успели да го запазят ни го изпратиха. 

 

Кадрите са изключително брутални и не са подходящи за гледане от деца и хора със слаби нерви. 

 

Според сигнала видеото е качено от Ангел Юлиянов, със следния фейсбук-профил:

 

 

 

Наши зрители твърдят, че садистът живее в Казанлък, както и в село Милево, Старозагорска област. Впоследствие се оказа, че е от град Мъглиж. Ето и няколко показателни снимки от фейсбук профила му: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Призоваваме МВР-Казанлък да се самосезира и да проведе разследване по случая, а насилникът на животинката да бъде наказан с възможно най-строгата присъда! 

 

 

 

 

 

 

В интернет вече има и петиция за искане на ефективна присъда на този садист: 

 

https://www.peticiq.com/peticiq_za_iskane_na_efektivna_prisada_za_angel_yliqanovf_umishleno_izmachvasht_malko_kuchence?u=2826325&fbclid=IwAR3HGw4aKKKec5fWOwLbsyMECkzGhNmVrPx5CdM_GwKSXkxPp3xY4rhQ0js