Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изтупано от нафталина: Изтичането на отговорите от матурите
Изтупано от нафталина: Изтичането на отговорите от матурите
Изтупано от нафталина Вземи EMBED
Loading the video...
05-25-16
добавено
12579
прегледа

Днес ще изтупаме от нафталина една тема, която всяка пролет вадим от гардероба на Министерството на образованието, а именно - изтичането на информация при провеждане на зрелостните изпити. Този теч не е от вчера. Още в далечната 2010-та година матурите сериозно прокапаха. 

 

Случилото се през 2010-та продължи да се случва и през следващите години. Напук на огромните усилия и ресурс, хвърляни от министерството. Тази година пък мерките бяха толкова засилени, че по едно време се чудихме матури ли ще се провеждат или ще се снима нов филм за Джеймс Бонд...

 

На нас ни е пределно ясно, че на гарата ще продължи да се краде. Но е време да спрем всяка година да тупаме образованието от нафталина и веднъж завинаги да го приведем в европейски вид.

 

Вижте още:

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА - КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА - РОДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ 

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА - ТАБЕЛКИ И ЛОЗУНГИ