Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изтупано от нафталина - българските депутати гласуват по команда
Изтупано от нафталина - българските депутати гласуват по команда
Изтупано от нафталина Вземи EMBED
Loading the video...
12-08-15
добавено
19703
прегледа

Наскоро в българския парламент се гласуваха промени в Закона за корпоративното подоходно облагане. Камерите хванаха как г-жа Менда Стоянова подаде знакова и звукова команда как точно да се гласува предложението - при това от трибуната на парламента.

 

Явно българските депутати не са достатъчно зрели и разумни хора, за да взимат сами решения. Затова за по-сигурно някой трябва да им диктува. 

 

Това е за нашата рубрика Изтупано от нафталина. Като се поровихме из нашия архив, попаднахме на сходна ситуация още от далечната 2007-ма година. Тогава на власт беше тройната коалиция на Сергей Станишев, а Татяна Дончева все още беше централен нападател в отбора на БСП, където вдигаше зелени и червени папки. Разглеждаме и други подобни примери...

 

Вижте още:

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА - КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА - РОДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ 

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА - ТАБЕЛКИ И ЛОЗУНГИ