Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изхвърлиха Боби Ваклинов от фирма за коли под наем
Изхвърлиха Боби Ваклинов от фирма за коли под наем
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-12-18
добавено
28804
прегледа

Наш зрител се обърна към "Господари на ефира", след като не си е получил обратно депозита от 1500 лева за кола под наем, взета от фирма "Емералд рент а кар". Клиентът плаща сумата, но когато връща наетия автомобил, фирмата отказва да му върне парите.

 

 

 

След 5 дни в очакване да му върнат оставения депозит, потърпевшият се свързва с управителя на фирмата - Петко Митов, според който парите са откраднати от техен служител. Междувременно се оказва, че има още подобни случай, след като с нас се свърза още един човек, жертва на "Емералд".

 Боби Ваклинов отиде в офиса на фирмата, за да се срещне с управителя Петко Митов и да чуе и неговата гледна точка. Как реагира шефът на фирмата, вижте в материала.

 

По молба на туристическа агенция Емералд Травел, искаме да уточним, че нямат  нищо общо с фирмата за наем на автомобили Емералд.