Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изявление на Мария Игнатова и Димитър Рачков по повод поредната вълна от фалшиви новини по техен адрес
Изявление на Мария Игнатова и Димитър Рачков по повод поредната вълна от фалшиви новини по техен адрес
28.04.17
добавено
109149
прегледа

От понеделник, 1 май, Мария Игнатова и Румен Угрински встъпват в длъжност като водещи на актуалното предаване "Господари на ефира" от 23:00 часа по Нова

 

Междувременно ето какво изявление направиха Мария и Димитър Рачков по повод поредната вълна от фалшиви новини в някои медии:

 

"От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската "преса" без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани. За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства. Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!"