Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Изяж нацист, спаси теле
Изяж нацист, спаси теле
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
09-30-16
добавено
55545
прегледа

Гледаме телевизия On Air с важен репортаж. "Включваме се от бул. "Витоша". Тук продължава протестът на веганите и вегетарианците. Живи хора са сготвени на яхния, опаковани са в тарелки, а също така са поляти и с изкуствена кръв", казва репортерът.

 

"Животните са поробени. Извършват се непрекъснато геноциди над тях", обявява един от протестиращите. Предлагаме да сведем глави, за да почетем паметта на всички животни, загинали в... геноциди.

 

Държим да отбележим обаче, че има разлика между безсмислената бруталност и отглеждането на животни за храна. Това, че сме против някой да счупи главата на кучето си, защото е имал тежък ден не значи, че не ядем месо.

 

"Непрекъснато в кланиците всяка една секунда умират, биват избивани масово милиони животни. Ние искаме законодателството да бъде променено така, че животните да получат равни права като хората", продължава протестиращият. Кучатата отдавна искат да гласуват, да могат да се женят и ако ги арестуват, да имат право на телефонно обаждане. 

 

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ: ДЕТЕ В КАПАН, ДЕПУТАТИ В ЗАХАПКА И ВЕГАНИ НА ЧЕВЕРМЕ

 

"Всички животни не трябва да се избиват. Не трябва да се експлоатират по никакъв начин. Трябва да бъдат затворени всички кланици, всички зоологически градини", не спира протестиращият. 

 

За да няма робство, трябва да има герои, които да платят с кръвта си.

 

БОЙ ЗАРАДИ ИЗНЕВЯРА, УРОК ПО СВАЛКИ И ПРЕНАСЕЛЕН ВЛАК В ИНДИЯ

 

Ако животните получат равни права с хората, няма ли обаче животновъдите да станат нарушители? Ей на това му се вика оптимизъм в неразумни граници! Те обаче го наричат холокост над животните.

 

Положението е: изяж нацист – спаси теле!