<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=63480" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Къща, набеден...

Илон Мъск продава всички свои къщи и вещи, ще живее под наем (видео и снимки)

08 Май 2020
0 10192

Изпълнителният директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск разкри, че планира да продаде всичките си къщи и да наеме място за живеене. Според него, притежанията само „теглят човека надолу“, пише LadBible.

Мъск, чиято партньорка, певицата Граймс, роди бебе по-рано тази седмица, се появи в нов епизод от изключително популярния подкаст на Джо Роугън „The Joe Rogan Experience“.

По време на двучасовото интервю Роугън попита госта си за обявлението, което Мъск наскоро направи в Twitter. Там той обеща да продаде „почти всички физически вещи“, включително и къщите си, една от които е принадлежала на актьора Джийн Уайлдър.

48-годишният бизнесмен обясни: „Всъщност леко съм тъжен от това, но мисля, че притежанията ви някак ми тежат.“

И добави: „Хората казват:„ Ей милиардери, имате всичко!“ Е, сега нямам нищо. Какво ще направите?”

Той сподели, че все пак ще си запази някои неща, които имат сантиментална стойност.

Илон Мъск обясни, че друга част от причината, поради която той искал да откаже от пищния си начин на живот, се дължи на стигмата около това, че е богат, а хората възприемат това като нещо лошо.

Той продължи: “Мисля за това от известно време. Имам куп къщи, но не прекарвам много време в повечето от тях и това не изглежда като добро използване на активите. Вероятно някой може да се наслаждава на тези къщи и да се възползва по-добре от тях.”

Илън Мъск и Граймс кръстиха бебето си X Æ A-12 (видео и снимки)

В момента името на Мъск пък циркулира изключително много из мрежата, но не заради продажбата на вещите, а зареди решението детето му от Граймс да бъде кръстено със странното име X Æ A-12.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции