<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100460" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бил Гейтс каз...

Илон Мъск се пошегува със “спящия” Джо Байдън

20 Септември 2021
0 644

Първият изцяло цивилен екипаж в Космоса беше изстрелян от SpaceX на Илон Мъск. Мисията бе много по-различна от туристическите пътешествия на Ричард Брансън и Джеф Безос. Вместо няколко минути на суборбитална височина, екипажът прекара 3 дни в орбита на 500 км над земната повърхност.

Телевизионен пастор избухна в маниакален 40 секунден кикот от вестта за победата на Джо Байдън (видео)

Илон Мъск се пошегува със &#8220;спящия&#8221; Джо Байдън

Макар съставена от аматьори, мисията осъществи няколко експеримента, а екипажът й я посвети на онкологична детска болница “Сейнт Джуд”, на която Илон Мъск дари 50 милиона долара. Предприемачът милиардер Джаред Айзъкман, който бе командир на цивилната мисия, дари 100 милиона на болницата. По време на полета си, астронавтите говореха с много от пациентите, лекуващи се в “Сейнт Джуд”.

Историческият успех в Космоса и огромното дарение обаче бяха подминати от президента на САЩ, Джо Байдън.

“Президентът на САЩ отказа дори да признае съществуването на най-новите ни астронавти, които набраха стотици милиони долари за болницата “Сейнт Джуд”. Каква мислите е причината за това”, пита последовател на Илон Мъск в Twitter.

“Той още спи”, отговаря Илон Мъск имайки предвид Джо Байдън.

Заради своята възраст и множеството гафове на публични събития Байдън се сдоби с ироничния прякор “Заспалия”. По време на последните избори за президентското място в САЩ Доналд Тръмп редовно наричаше своя политически опонент “Заспалия Джо”.

Джо Байдън не за пръв път игнорира успехите на Илон Мъск. Въпреки, че електрическите автомобили на Tesla са най-продаваните в света, компанията не бе поканена на събитие за колите на ток, организирано от Белия дом преди няколко седмици.

Източник: Дир

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции