Имам случайно откри, че "съпругата" му всъщност е мъж (снимки)

15 Януари 2020
36 54818

Имамът Мохамед Мутумба откри, че съпругата му, с която живее от две седмици, всъщност е мъж. Мутумба срещнал Свабула Набукера в джамията в Уганда, където той се молел и мигновено се влюбил в нея, пише The Guardian.

 

 

ТРАНССЕКСУАЛНА ЖЕНА СЕ ОПЛАКА, ЧЕ СА Я НАКАРАЛИ ДА СИ МАХНЕ ГРИМА ЗА СНИМКА ЗА ДОКУМЕНТИ

 

 

Скоро двойката дала своите брачни обети и двамата се оженили съгласно мюсюлманската религиозна традиция. Младоженците обаче нямали сексуален контакт преди брака, какато и в първите седмици след сватбата, тъй като "булката" твърдяла, че е в месечното си неразположение. Мюсюлманският духовник Мутумба проявил търпение и изчакал да мине месечния цикъл на своята съпруга.

 

 

 

""

 

 

Съсед на Мутумба обаче се оплакал, че младата му жена прескочила оградата и откраднала телевизор и дрехи от неговата къща. Той съобщил за случая в полицейското управление и на място били изпратени униформени. Арестуваната г-жа Набукера отишла до полицейското управление, облечена в хиджаб. „Както е обичайната практика, жена полицай претърсила заподозряната, преди да я заведе в килиите. За голяма изненада на служителите под сутиена на жената липсвали гърди. „При по-нататъшно претърсване открихме, че заподозреният има мъжки полови органи. Бързо уведомихме съпруга, че жена му всъщност е мъж", разказват от полицията.

 

 

 

""

 

 

Мутумба останал шокиран, като разбрал новината за истинския пол на съпругата си. Освен за кражбата при съседа, "госпожа" Набукера ще бъде обвинена и за измама.  „Вече сме му повдигнали обвинения за смяна на  самоличност и кражба“, заяви шефът на полицейското управление.

 

 

 

""

 

 

 

Източник: The Guardian

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции