<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57941" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сервират с ло...

РЕПОРТАЖ: Имат ли предпазни маски и дезинфектанти работещите на “Женския пазар” в София? (видео)

13 Март 2020
0 2977

След като обявиха извънредно положение в цялата страна заради коронавируса, училищата в София затварят за една седмица. Вчера пък имаше акция и дезинфекция на базар “Илиянци” , където 28 магазина с лоша хигиена бяха затворени, а столичният кмет Йорданка Фандъкова днес съобщи, че някои временни пазари в София също ще бъдат затворени.

Директорът на общинското дружество „Пазари Възраждане“ Драгормир Димитров издаде заповед за предприемане на строги мерки за безопасност на територията на Женския пазар и на пазар „Димитър Петков“ в София. Те включват ежедневна дезинфекция, както и осигуряване налични предпазни средства за работещите като предпазни маски, ръкавици, дезинфектанти и т.н.

Проверяват ли за коронавирус на летище София? (видео)

Нашият репортер Виктория Симеонова провери дали действително служителите на пазара са получили такива средства и каква е обстановката там. Имат ли продавачите маски и ръкавици и осъзнават ли своята отговорност към здравето и безопасността на себе си и своите клиенти вижте във видеото!

Ако забележите нарушение на въведените в цялата страна мерки срещу разпространението на коронавируса, сигнализирайте ни!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Maria SunnyGirl

    13 Март 2020

    Това го има регистрирано в годините когато е имало по-мизерни условия за медицина, и стандарт на живот!

Покажи всички Скрий

Реакции