<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=58814" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оперна певиц...

Инфлуенсъри започнаха да облизват седалки на тоалетни в ново “коронавирусно предизвикателство” (видео)

19 Март 2020
0 4882

„Коронавирусното предизвикателство“ е най-новото и шокиращо предизвикателство в социалните медии, в което хора облизват тоалетни седалки.

Инфлуенсъри в “Instagram” и “TikTok” публикуваха десетки видеоклипове как облизват тоалетни седалки в самолети, както и публични тоалетни, с единствената цел да станат “вайръл”.

Въпреки че има близо 200 000 души болни от изключително заразния коронавирус Covid-19, тези инфлуенсъри наистина го правят с единствената цел да добият повече популярнист. Щокиращото е, че те реално рискуват живота си с възможността да се заразят със смъртоносна болест, като коленичат и облизват тоалетни седалки, върху които има безброй бактерии.

Първият видеоклип с “коронавирус предизвикателството” първоначално бе публикуван в “TikTok” от 22-годишна инфлуенсърка от Маями на име Ава Луиз, но в последствое бе изтрит.

Тя е инстаграм модел и инфлуенсър, като аргументът за нейните действия беше, че така щяла да помогне на белите си кръвни клетки да се подготвят по-добре, в случай, че трябва да се справят с коронавируса.

За жалост обаче “предизвикателството” ѝ доби популярност и в социалните медии се появиха и други видеоклипове, в които хора облизват тоалетни чинии и дръжки на врати.

Източник: BroBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции