<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92557" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фризьорка се ...

Инфлуенсърка печели $4 млн. на година от ревюта на суперавтомобили (видео и снимки)

25 Юни 2021
0 7006

Бивша радиоводеща от Австралия печели по 4 милиона долара на година от ревюта на суперлуксозни автомобили, пише DailyMail.

Алекс Хирши напуснала градчето Бууна в Куинсленд преди повече от 12 години, за да се установи в Дубай, където водела радиошоу за автомобили, преди да остави журналистическата кариера и да стане инфлуенсър в социалните мрежи под името Supercar blondie.

Днес 34-годишната австралийка, родом от населено място с под 2500 жители, се радва на 14,3 милиона последователи и печели по около 7 330 евро за всяко ново видео, което качи в TikTok.

Ето и няколко от нейните безценни съвети:

  • Не се захващайте с нещо, само за да го публикувате в социалните мрежи. Захванете се с нещо, което обичате и започнете да документирате. Най-успешните фитнес инфлуенсъри всъщност са започнали, правейки това, което обичат.
  • Първоначално започнах като споделях опита си от шофирането в личния си Instagram и понеже последователите ми растяха, заех се да го правя по-професионално.
  • Опитайте се да направите нещо уникално, бъдете последователни и не се продавайте на марки, само за да получите нещо безплатно. Това няма да помогне на вас или на марката в дългосрочен план.
  • Уважавайте последователите си и вярвайте във вашата марка.
  • Не купувайте неактивни или фалшиви последователи, само за да изглеждате по-популярни пред погледа на марките. Защо бихте искали да прекарате цялото това време в създаване на съдържание, само за да го виждат хора, които не съществуват? Това ще навреди на акаунта ви в дългосрочен план и ще нарани марки, които се доверяват на вас и вашето влияние.

Източник: DailyMail

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции