<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78993" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руски ютюбър ...

Инфлуенсърка се оплака, че хората не ѝ вярват, че е трансджендър, била “твърде нежна” (снимки)

01 Декември 2020
0 9483

Норвежки модел и инфлуенсър се оплака как хората я обвиняват, че лъже, че е транссексуална жена, заради женствения ѝ вид. Хората в мрежата настояват, че момичето е твърде нежно, за да е „транс“, пише Daily Mail.

В последния си видеоклип в YouTube Ема Елингсен, на 19 години, от Тонсберг, Норвегия, споделя, че хората често коментират външния ѝ вид, като казват: „Не мисля, че си транссексуална. Лъжеш!“ или „Уау, изобщо не изглеждаш транссексуална!”

Трансджендър и съпругата му си родиха бебе от донор бивше тяхно гадже (видео и снимки)

Ема споделя: „Всички тези реакции показват, че хората имат погрешна представа за това как изглежда един транссексуален човек. Не е нужно това да си личи от пръв поглед и не всички изглеждаме еднакво“.

Под всеки от видеоклиповете на младата жената потребителите постват коментари, изразяващи изненадата им от това, че тя е трансджендър.

Русокосата красавица обясни, че през целия си живот е знаела, че е транс, но не е знаела какво означава това, докато не е гледала документален филм за хора като нея. Това се случило, когато е била на около 7 или 8 години.

Скоро след това тя се разкрила пред майка си, а на 11-годишна възраст променила името си.

Като тийнейджър тя започнала да трупа последователи като звезда в социалните медии, но славата ѝ започнала през 2017 г., когато публикувала видеоклип в YouTube, озаглавен „Аз съм транссексуална“.

Транссексуален войник плаче и моли да го оставят в армията след операция за смяна на пола (видео)

Моделката каза още, че много хора са я питали защо няма „мъжки глас“, обяснявайки, че е започнала да приема хормонални блокери, когато е била на 13 години.

До момента младата жена е преминала единствено през операция за поставяне на силиконови импланти на гърдите, но е в очакване и на такава за смяна на пола.

Ема сподели, че е особено щастлива, защото има подкрепящо семейство, както и „много невероятни транссексуални приятели“, които ѝ предлагат съвети, така че тя никога не се чувства сама.

Тийнейджърката обясни също, че не се притеснява от намирането на любов, защото знае, че има момчета, които ще я приемат такава, каквато е.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции