<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57351" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Кантард...

Ислямисти хвърляха камъни и обувки по жени, отбелязващи 8 март (видео)

09 Март 2020
0 3333

В пакистанската столица Исламабад ислямисти хвърляха камъни, обувки и пръчки по жени, докато те минаваха по улиците в неделя, за да отбележат Международния ден на жената, пише Daily Mail.

Жени и мъже се присъединиха към събитието в Исламабад, което е известно в страната като Aurat March – урдуската дума за жените.

Десетки мъже и жени от местни войнствени групи пък организираха контрамитинг точно до мястото на похода на жените. Офицерите блокираха ислямистите, когато се опитаха да пробият кордона.

Според един свидетел, те хвърляли камъни, тухли, тояги и обувки към участниците в шествието.

След миналогодишното събитие организаторите заявиха, че са изправени пред нежелани реакции, включително заплахи за убийство и изнасилване.

Демонстрациите в други части на страната бяха проведени мирно на фона на засилени мерки сигурност.

Съдът в източния град Лахор позволи походът там да се проведе при условие, че организаторите и участниците се придържат към “благоприличие и морални ценности”.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Hristiyana Marianova

    10 Март 2020

    По един куршум на всеки мангал посмял да хвърли!! Не стига, че жените са им слуги и робини и ги взимат за разплодни крави, не стига че самите те още ходят на 4 крака, ами и се налагат над такъв ден и то с нападки.. Смърт бее, смърт!

Реакции