Следва: Удивителни з...

Ислямска държава пусна видео как деца убиват военнопленници (18+)

27 Август 2016
45 151004

В поредното отвратително видео, произведено от пропагандната фабрика на Ислямска държава, се вижда как деца екзекутират затворници в Сирия, пише "Дейли мейл". Таблоидът добавя, че едно от децата е с британски произход и е синеоко.

 

БАРАК ОБАМА И ХИЛЪРИ КЛИНТЪН СА ОСНОВАТЕЛИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ТВЪРДИ ТРЪМП

СИРИЙКИ ЗАПАЛИХА БУРКИ ОТ РАДОСТ, ГРАДЪТ ИМ Е ОСВОБОДЕН ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

 

Видеото е било записано от бойци на Ислямска държава в Рака и демонстрира, че организацията става все по-брутална.

 

На кадрите се виждат пет момчета – засега се знае, че са от Великобритания, Египет, Турция, Тунис и Узбекистан, които размахват оръжие зад коленичилите затворници. Едно от децата прави реч на арабски и удря един човек, на когото му предстои екзекуция. След това (за щастие поне това е изтрито от клипа) убиват и петимата кюрдски бойци, които са били заловени по време на битка.

 

Според "The Sun", английското джехадистче е било идентифицирано като Абу Абдула ал-Британи. Той е бял, със сини очи, както вече стана дума, и още няма как да има голяма брада по обективни причини. Според непотвърдени сведения той е син на Абдула ал-Британи, млад британски джихадист, който бе оженен в Сирия, а след това бил убил при атака на дрон.

 

Според английския Таймс, по време на видеото със затворниците момчетата казват: "Никой не може да спаси кюрдите, дори и подкрепата на Америка, Франция, Британия, Германия, и другите дяволи в ада." Малко по-късно на друг клип се виждат вече безжизнените тела на кюрдите с пръснати глави. Дори и да бъдат съдени в нормална държава, невръстните джихадистчета едва ли ще понесат сериозни последици заради възрасттта си.

 

Източник: БЛИЦ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции