<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92650" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Огромна сгра...

Истински Тарзан е живял 41 години в джунглата без да подозира, че съществуват жени (видео и снимки)

26 Юни 2021
2 34460

Истински Тарзан живял повече от четири десетилетия в джунглата, без изобщо да подозира, че съществуват жените, пише LadBible.

Хо Ван Лан живял в джунглата на Виетнам с баща си и брат си повече от четири десетилетия, преди да бъде открит за света с документален филм, посветен на живота му.

Бащата на Хо Ван напуснал цивилизацията през далечната 1972 година, след като жена му и децата им загинали при нападение на войници на САЩ по време на Виетнамската война. По време на изолацията им в района на Тай Тра в провинция Кан Гай, семейството се натъквало твърде рядко на други хора, оцелявайки с плодове, горски мед и различни дребни сухоземни и влечуги. Едва преди осем години тримата мъже били спасени и доведени в село, където заживели сред други мъже и жени.

Според запознати с историята на Лан, той не бил знаел преди това, че жени съществуват.

При първоначалния му досег с цивилизацията Лан бил описан като бебе в тяло на мъж – точно толкова зрели били социалните му привички, колкото у едно новородено.

“Той прекара целия си живот в джунглата”, разказва за брат си неговият “батко” и допълва: “Ако му кажа да набие някого, той ще ме послуша без да се замисли, тъй като не прави разлика между добро и зло.”

Въпреки, че е останал изолиран от цивилизацията за толкова дълго време, Лан е миролюбив. Сега той се наслаждава на цивилизования си живот, след като безропотно е слугувал на баща си като негов роб.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции