Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
И в Казанлък се спира на велоалея
И в Казанлък се спира на велоалея
Пътни нарушения
Автор: Gospodari.com
07-17-15
добавено
2873
прегледа

Паркираните автомобили върху велоалеи явно не са рядкост, скъпи приятели. Получихме пореден такъв сигнал, този път от Казанлък. Ето какво ни пише човекът, който подава сигнала:

 

"Преди около две седмици бях в гр. Казанлък, за да посетя рожден ден на една приятелка. Както си вървях към мястото на празненството ми направи впечатление тази велоалея. Бях изненадан, че въобще съществува такова нещо в града. Възхищението ми не траеше дълго. Приближих се и видях, че тази кола най-нагло е спряна почти до средата на пътя за велосипедисти. Знакът за велоалея е ясен, а аз продължавам да се питам кой реши да спре така..."

 

 

 

Ако и вие желаете да споделите с нас авторски видеа и снимки, ползвайте нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Вижте още:

 

Автомобили пречат на колоездачи в Пловдив

 

Продават книги на велоалея във Враца

 

Търговски обект върху велоалея и тротоар