<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98101" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Демократич...

И Димитър Бербатов бе привикан в прокуратурата

01 Септември 2021
0 602

Бившият футболист и кандидат за президент на Българския футболен съюз – Димитър Бербатов, бе привикан в Софийска районна прокуратура във връзка с подадения от него и щаба му сигнал срещу настоящия шеф на централата Борислав Михайлов, предава bTV.

Бербатов алармира, че бившият вратар е злоупотребил със служебно положение и е оказал натиск върху председателите на зоналните съвети на БФС с настояване клубовете да оттеглят подкрепата си в инициативата за свикване на извънреден изборен конгрес.

И Димитър Бербатов бе привикан в прокуратурата
Снимка: Lap.bg

Борислав Михайлов след разпит в прокуратурата: “Питайте тези, които подават сигналите. Мен не ме питайте!” (видео)

На 30 август по същия сигнал беше разпитан самият Борислав Михайлов. Тогава той отказа да коментира пред сградата на прокуратурата, а след това определи жалбата срещу него като “поредния нелеп сигнал”. Кадри от излизането му тогава можете да си припомните във видеото горе.

И Димитър Бербатов бе привикан в прокуратурата

Бербатов и екипът му предоставиха на Българския футболен съюз подписка от 1/3 от клубовете у нас с искане за свикване на извънреден конгрес през септември. От централата обаче заявиха, че са открили нередности и не уважиха желанието, а насрочиха дата за редовен конгрес – 18 март 2022 г.

И Димитър Бербатов бе привикан в прокуратурата

Бербатов се очертава като най-сериозния нов кандидат за поста на президент на БФС. Централата се ръководи от Борислав Михайлов, който беше преизбиран 3 пъти. Той подаде оставка в края на 2019 г., но повече от година по-късно я оттегли. Това се случи ден, след като бившият нападател на “Манчестър Юнайтед” обяви, че ще се бори за президентското място.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции