И животните чувстват болка, да спрем насилието над тях!

February 3, 2015
23 41140
Коментари: 0

 

Ежедневно получаваме много сигнали, свързани с насилие и издевателство над животни. Не можем да останем безучастни към проявената жестокост.

Ние от „Господари на ефира” за пореден път отправяме призив към всички държавни институции да бъде създаден орган, който да защитава животните, защото те също чувстват болка. 

 

Ще ви покажем някои посегателства над животни, не заради рейтинга или да си запълваме ефира, а за да спрем тези хора. Надяваме се, че можем да поставим началото на промяната, именно с ваша помощ.

МОЖЕТЕ ДА НИ  ПОДКРЕПИТЕ ТУК ——-> http://gospodari.com/zoopolice
 
 
Заради това е необходима тази полиция.  Заради хора като тези, защото това е престъпление. Сблъсъкът на традицията и закона или по-скоро на забавлението и насилието, не бива да съществува. Само тогава България ще заприлича на нормална европейска страна.
 
""
 
 
 

Колкото и добър да е един закон, в случая – Законът за защита на животните, ако не се прилага, той е просто парче хартия. Крайно време е на жестокостта към животните да бъде гледано като на  престъпление, за което виновните да понасят отговорност.

 

""

 

 

Ако обществото не може да се погрижи за един кон, какво остава за целия народ. Измъченото животно имаше късмет, защото около случилото се се събраха хора, които бяха решени да помогнат до край.

 

""

 

 

Има случаи, в които животните не са пребивани или изтезавани, а просто са откъснати от естествената им среда, уловени и подредени в клетки за продан. При това защитени от закона животни, като тези птици.

 

""

 

 

Коментари

Реакции

Следете разпространението на COVID-19 в реално време: