Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Какви подаръци получи кралското бебе Арчи? (снимки)
Какви подаръци получи кралското бебе Арчи? (снимки)
По света
05-10-19
добавено
5966
прегледа

Бебешко боди с лого на игрите "Инвиктус" и детска играчка са едни от първите подаръци за кралското бебе Арчи, съобщава Dir.bg

 

 

Британският принц Хари се върна на работа три дни след раждането на сина си, за да отбележи в Хага една година до игрите "Инвиктус 2020", които са за ранени военни ветерани, но и за да приеме дарове за бебето.

 

 

 

 

Принц Хари беше посрещнат от въодушевени фенове и деца. Той получи играчка за Арчи от 7-годишно момче, чийто баща е участвал в игрите. Принцеса Маргрит пък подари бебешко боди за Арчи.

 

 

 

 

"Не знам дали синът ми ще може да ме придружи на игрите догодина", заяви Хари. Той отиде при ветераните, трениращи в гимнастически салон, и дори демонстрира умения по стрелба с лък.

 

 

МЕГЪН И ХАРИ ПОКАЗАХА НОВОРОДЕНИЯ СИ СИН (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Игрите "Инвиктус" са учредени от принц Хари. Първото им издание е в Лондон през 2014 г. В тях участват военнослужещи, които са били ранявани по време на мисия. Включени са спортове като баскетбол и волейбол в инвалидни колички и гребане на закрито.

 

 

Източник: Dir.bg