Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Какво е мнението на министър Красен Кралев за конгреса на БФС?
Какво е мнението на министър Красен Кралев за конгреса на БФС?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
03-08-18
добавено
12158
прегледа

Скъпи приятели, потърсихме министъра на спорта, заради съмнителния конгрес на БФС, на който беше избран отново Боби Михайлов.


 

От него се опитваме да разберем, дали според министъра изборния процес на конгреса е бил прозрачен, демократичен и издържан в духа а честната игра.

 

ВИЖТЕ ШОКИРАЩАТА ИЗПОВЕД НА ДЕЛЕГАТ, ПРИНУДЕН ДА ГЛАСУВА ЗА БОБИ МИХАЙЛОВ

 

Министър Кралев смята, че на конгреса е имало необходимата доза прозрачност. Направена е проверка и не са установени нарушения.

 

ОТКРИХМЕ КУП НАРУШЕНИЯ ОКОЛО ИЗБОРА НА НОВ ШЕФ НА БФС


"Не, не бих могъл да имам никакъв личен интерес от избора, на който и да е човек за президент на дадена федерация", това отговори министърът на въпроса дали има личен интерес.

 

Надяваме се, че всички разбират, че ние не подкрепяме един ли друг от кандидатите, а само това да бъде избиран президент Футболния съюз по най-прозрачния и демократичен начин.

 

ИМА ЛИ МАНИПУЛАЦИИ ПРИ ИЗБОРА НА НОВ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС?