Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Какво се случва с некачествено санирания покрив в София?
Какво се случва с некачествено санирания покрив в София?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-28-18
добавено
20642
прегледа

Скъпи приятели, вчера ви показахме продължението по случай с некачествено безплатно саниране на сграда в центъра на столицата, което остави покрив да тече повече от година. 

 

Дори след нашия първи репортаж проблемите с фасадата и покрива остават нерешени, а дворът е затрупан от строителни отпадъци и боклуци, за които никой не поема отговорност.

 

"БЕЗПЛАТНО" САНИРАНЕ ПО БЪЛГАРСКИ

 

Поради тази причина Влади Василев посети лично г-н Васил Цолов, кмет на район „Оборище“, за да попита какво се случва със санирането на тази кооперация вече повече от година и кой е отговорен за това.

 

По неговите думи има прогрес по случая и вече няма течове, но за съжаление ремонтните дейности вървят бавно, защото от фирмата изпълнител се оплакват от недостиг на работна ръка.

 

Надяваме се, че това няма да бъде поредният случай, в който фирма изпълнител печели поръчка по европейски проект, но не поема отговорност за некачественото изпълнение.