<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80302" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кристиян Ник...

Какво се случва с осъдения условно убиец на пътя от Своге? (РЕПОРТАЖ)

18 Декември 2020
0 3282

Скъпи приятели, през юни ви представихме емоционалния разказ на една майка, загубила сина си в катастрофа. Той е бил блъснат на пешаходна пътека в град Своге, а две години по-късно съдът на първа инстанция постановил условна присъда за убиеца, въпреки многобройните нарушения зад гърба му.

Убиец на пътя с 48 нарушения получава условна присъда за катастрофа с фатален край (РЕПОРТАЖ)

Проведе се гледане по случая на втора инстанция, за което пред Софийския градски съд се събраха близки на майката на загиналия. Те споделиха пред репортера ни Виктория Симеонова и оператора Иван Бачваров своя коментар за случая и изразиха надежда за по-справедлив процес.

Опитът ни да се срещнем с другата страна беше неуспешен, но майката на загиналия младеж Даниела Стефанова обобщи как е протекло заседанието. По думите й две години след инцидента са се появили свидетели, които твърдят, че са видели шофьорът, прегазил сина й, да му оказва помощ. Дали това е така, или не, не би трябвало да означава потвърждаване на условната присъда от първа инстанция.

Скъпи приятели, ние ще продължим да следим случая и се надяваме на справедливост. Сигнализирайте само на gospodari.com и на телефон *3333 за измами, корупция и злоупотреби.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции