Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Как видео спаси човек от 5 г. затвор и как прокурор кара полицаи да свидетелстват
Как видео спаси човек от 5 г. затвор и как прокурор кара полицаи да свидетелстват
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
07-13-15
добавено
278790
прегледа

Случаят с Лъчезар Братоев от Варна е показателен за това как понякога системата се опитва да стъпче хората по най-наглия начин. Нашият зрител обаче, който говори пред репортера ни Боби Касиков, е имал късмет този път. 

 

В това продължение на темата ще видите видеозаписа, който спасява Лъчезар Братоев от 5 г. затвор и от лъжите на 7 полицаи, представени пред съда. Ако живеехме в някоя неУникална държава, този случай щеше да изглежда не абсурдно, ами направо недопустимо. Много ни е интересно до какви резултати ще доведе прокурорската проверка. Ние ще следим случая, за да разберем дали има светлина в правосъдния тунел или институциите ще продължават да ни правят на балами, а на всичкото отгоре да ни изкарват и престъпници.

 

Гледайте първата част в Gospodari.com:

 

Полицаи топят невинен в съда

 

Не пропускайте още:

 

Шокиращи кадри с полицейска бруталност

 

Жертвите от скандалния клип с полицейска бруталност проговарят пред Господарите