<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67972" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неочакваните...

Как властта обгрижва футболните фенове? (видео)

30 Юни 2020
0 1018

Мили хора, позволете да обърнем внимание на една доста любопитна новина от последните дни покрай българския футбол. Властта даде позволение 12 000 зрители да посетят финала за Купата на България между ЦСКА и Локомотив Пловдив.

Важно е агитките да са обгрижени от властта, защото лошо й се пише, ако няма хляб и зрелища. То с хляба малко сме кът покрай COVID-19, така че поне зрелище да има на стадиона.

Хем са разочаровани, хем не искат да разочароват фенската маса, която не бива да забравяме също, че и гласува. Стратегически ход е това, връзващ гащите, но пак за наша сметка и ще ви кажа защо.

От една страна, друго си е да идеш на стадиона, да се напсуваш едно хубаво, после да ти олекне и да не хвърляш много енергия срещу правителството в нета. А за протест пред Народното събрание изобщо не можеш да мислиш с тоя пресипнал глас.

От друга страна, каква е логиката да отварят стадионите за публика, че даже и за 12 000 човека, когато продължават да ни замеряш с все по-стряскащи статистики за заразени и починали от коронавирус. Та заразените бяха доста по-малко и обявиха извънредно положение като на война, сега са много повече от март-април и отварят стадионите. Логика!

С други думи това разрешение за събиране на 12 хиляди екзалтирани фена на едно място от Щаба биха описали като „ИскАхме да предотвратим разпространението, ама нямахме желание“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции