Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Как известните във ВИП Брадър станаха известни
Как известните във ВИП Брадър станаха известни
Бай Брадър Вземи EMBED
Loading the video...
12.11.15
добавено
81146
прегледа

Предстои финалът на ВИП Брадър 2015 и къщата в Нови хан ще утихне, макар и за малко. Затова ние решихме да видим как ВИП-овете станаха такива. В навечерието на финала на ВИП Брадър ще си припомним и някои от най-интересните моменти на съквартирантите.

 

Започваме със златния период на Иво Танев, когато му се обаждаха почерпени хора, за да играят "Треска за злато". Помним и сладурските спорове между Здравко от Ритон и Рут Колева в Музикална академия, когато Здравко беше рамо до рамо с най-големия си враг в Къщата – Кичка. Някога естрадните певци се уважаваха и подкрепяха, а малко преди това, някъде през 2010-та, зрител на Нова телевизия подшушна на Луна идеята да стане президент. В това видео припомняме и някои изцепки на Гъмов и Светлана Василева.

 

Вижте още: 

 

МОНИКА, СВЕТЛАНА И КАТРИН ТРЕНИРАТ В КЪЩАТА 

 

БАЙ БРАДЪР С КИЧКА И ЛУНА

 

МЕНЮТО В КОЛИБАТА НА БАЙ БРАДЪР