Следва: Хамелеон на б...

Как лошите "батита" на БГ хип-хопа станаха добрите "татита"? (видео)

17 Декември 2019
0 8893

Представяме ви центрофугата на кариерното развитие на лошите момчета на българския хип-хоп! Решихме да поизтупаме килимите и да проследим хронологията в развитието на лошите момчета на българската сцена.

 

 

 

""

 

 

 

КРИСКО ни научи как да "разклащаме базуките", че "дупето вече не е барабанче", а баклава, и че е най-голямото признание е да си "замък и Бентли". Видяхме го на острови, в скъпи коли, около красиви жени, човекът спокойно изпълнява американската мечта без никакво напрежение. Разполагаме с кадри на бийтмейкъра в зародиш. Вижте звярът на комерса, докато е още в ъндърграунда, а как се развива тази невероятна история- във видеото по-горе!

 

 

 

""

 

 

Все пак и на най-големият плейбой може да му се наложи да се задоми и да сменя памперси. При Павел и Венци лиричните мелодии вървят ръка за ръка с издънващи колоните бийтове- есенцията на дуото им. Днес са поп, утре рап, на следващия ден регетон, после малко от всичко и БАМ- песен! Но, без значение дали с расти или само по татуси, Павката и Венци работят неуморно. И преди "Един добър живот", нека не забравяме, че искаха да вземат: "Оборотаааа, вземете оборотаааа." Тук градацията е все така цветна, но не колкото чорапите на Павката след пералня с новите Ариел подс.

 

 

 

""

 

 

И, разбира се, в тази центрофуга са и Скандау или по-добре познати като "перлата в короната", "черешката на тортата", "фината прахова частица във въздуха", "кариеса в зъба на 8-годишно дете", цигарата с кафето, Аполоните на Студентски град, министрите на купона, абе, все "каймака, хайвера", онзи недостижим ТОП и златен връх. От "онези летни хитачки", до "Кокаина", пътят е зашеметяващо дълъг, а охраната е излишна прищявка, защото дуото може да се оплаче само от жени по петите си. А къде е майонезата в цялата ситуация можем само да гадаем. И дали апогеят в кариерата на Скандау е божественото им присъствие на опит за рекорд на Гинес за най-голяма кофичка с майонеза в света? Хайвер с майонеза – побългареното удоволствие за сетивата!

 

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции