Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Как Румен Порожанов отпусна близо 50 млн. лв. на небезизвестната „Водстрой 98” като служебен министър (видео)
Как Румен Порожанов отпусна близо 50 млн. лв. на небезизвестната „Водстрой 98” като служебен министър (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
05-14-19
добавено
4072
прегледа

Припомняме ви наше разследване от 2016 година как единствената държавна банка за развитие, която трябва да подпомага малките и средни предприятия, е отпуснала огромен кредит на „Водстрой 98”, изпълняваща обществени поръчки за милиони.

 

 

Зад заема стоят имената на бившия министър на финансите Петър Чобанов и настоящ кандидат за евро-депутат от ДПС, както и това на Румен Порожанов, за когото Дойче Веле написа красноречивото - " Патология на лакомията: Порожанов от квотата на КОЙ".

 

 

МИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА СЛЕД СКАНДАЛИТЕ, БОРИСОВ Я ПРИЕ

 

 

Тези дни излезе и информацията, че г-н Порожанов е участвал и в „квотите” за къщи за гости, „Апартаментгейт”, а също и в „квотата” с прикрити суми по данъчни декларации.

 

 

АНТИКОРУПЦИОННАТА КОМИСИЯ Е ТРИЛА ДАННИ В ДЕКЛАРАЦИЯТА НА МИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ

 

 

Днес министър Порожанов подаде оставка, а за неговото място застъпи друг чест участник в нашето предаване: Десислава Танева. Очаквайте продължение!