Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Как се става професионален шофьор по втория начин?
Как се става професионален шофьор по втория начин?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
09-10-18
добавено
11826
прегледа

Скъпи приятели, войната по пътищата взима все повече жертви! Съвсем скоро станахме свидетели на поредната трагедия, този път край Своге!

 

Разкрихме, че схемите за незаконно придобиване на свидетелство за правоуправление на професионални водачи продължават, и то пред КАТ.

 

Сдобихме се с информация за това как се става тираджия по втория начин. Наше подставено лице се свърза с човека, който урежда нужната категория "C".

 

Уговаряме си среща с човека по телефона, а той ни дава инструкции за това какво е необходимо да направим.

 

Сделката се случва пред КАТ-София. Там ни посреща Красимир Николов, който се представя за шофьор на шефове в КАТ. От разговора ни с него става ясно, че книжка може да се вземе съвсем лесно и не е нужно да се полагат големи усилия.

 

Другото нещо, което може да направи г-н Николов е да помогне за връщане на отнета книжка за каране в нетрезво състояние.

 

Това е още едно доказателство, че държавата не функционира както трябва! Не знаем още какво трябва да се случи, за да се затегне контролът!

 

Съвсем скоро ще ви покажем как мина психотеста.