Следва: Господарите ...

Камен Попов: Не е доказано, че съм ударил Сидеров

26 Октомври 2015
35 11236

"Като гражданин не съм съгласен с нещата, които напоследък се случват около Волен Сидеров и най-вече, че тормози по много нестандартен начин хора, които не заслужават това."

 

Тези думи са на Камен Попов, човекът, ударил Сидеров в нощта на местните избори. Той споделя, че в момента има досъдебно производство и още не е доказано, че той е ударил Волен Сидеров.  

 

"Буквално връхлетяха върху мен, аз залитнах и в това време с гръб към мен беше един полицай. Той ме затисна и паднахме всички на земята", твърди г-н Попов. Семейството му е притеснено за него, а самият той получава заплахи. 

 

Много хора за този случай си казват: "Каквото повикало, такова се обадило”. Ние никога не сме толерирали саморазправата и няма да го направим! Когато обаче институциите са безсилни да защитят гражданите си с години от вилнеещ през нощта по улици и университи човек с имунитет, такава реакция е съвсем очаквана. 

 

За да бъдат избегнати подобни случки и в бъдеще се надяваме на единственото логично действие – сваляне на имунитета на Сидеров и пълно разследване!

 

Вижте още: 

 

ЦАЦАРОВ ИСКА АРЕСТ ЗА ВОЛЕН

 

ВСИЧКО ОКОЛО СКАНДАЛА С КЛЕКШОПА И СИДЕРОВ

 

WE WILL ROCK YOU ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции