Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Камила реши да се разходи по релсите и забави влак с повече от 2 часа (видео)
Камила реши да се разходи по релсите и забави влак с повече от 2 часа (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-14-20
добавено
1238
прегледа

Камила реши да се разходи по релсите в района на южния руски град Астрахан и забави влак с повече от 2 часа, съобщава Тhe Мoscow Тimes

 

 

ПОЛИЦАЙ СПАСЯВА САМОУБИЕЦ НА ЖЕЛЕЗОПЪТНИ РЕЛСИ (ВИДЕО)

 

 

Животното тръгнало по релсите, а машинистите, за да опазят животното, били принудени да намалят скоростта. Жестът на железничарите обаче е изнервил повечето от пътниците. Влакът от столицата на Узбекистан - Ташкент до Москва закъснял със 136 минути.

 

 

 

 

Железничарите заснели и видео от забавната случка. "Влакът се движи с не повече от 13 километра в час“, се чува да казва машинистът. Клипът е заснет на 5 януари.

 

 

ЧОВЕК СПАСЯВА ДРУГ ЧОВЕК ОТ УДАР С ВЛАК В ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА (ВИДЕО)

 

 

„Всеки подобен случай носи потенциален риск за нараняване на пътници или служители на влака и трябва да се подходи много внимателно“, заявиха от железопътната компания. От регионалното подразделение на руските държавни железници в Астрахан уточниха, че такива инциденти стават често.

 

 

 

 

"Рядко обаче е имало такива огромни закъснения", казаха още от филиала на ведомството.

 

 

Източник: Тhe Мoscow Тimes