<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32883" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ромски бисер...

Камион блъсна протестиращи край Благоевград

11 Ноември 2018
0 7688

Камион блъсна група протестиращи срещу цените на горивата на път край Благоевград. По-сериозно пострадало е едно момиче, което е със счупена ръка, съобщава "Нова телевизия". То е откарано с полицейска кола в благоевградската болница.

 

Инцидентът е станал на обходния път на блокирания от демонстранти Е-79. Шофьорът на камиона е задържан.

 

След случилото се полицията е разпръснала недоволните граждани, като с помощта на организаторите на протеста път Е-79 вече е отворен за движение. Напълно освободени са и всички останали основни пътища в страната, съобщиха от Главна дирекция "Национална полиция". МВР призовава гражданите да се съобразяват с разпорежданията на полицията и да не допускат нарушения на обществения ред.

 

Е-79 остана затворен с часове днес. Това предизвика километрично задръстване и напрежение между протестиращите и водачите на блокирани в тапата коли. Разрешението за протест на главния път изтече в 17.00 ч., след което от полицията съобщиха, че започват "специализирана операция по възстановяване на обществения ред". В крайна сметка властите освободиха движението без използване на физическа сила.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции