Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кампанията срещу демографската криза на Иван и Андрей възмути с двусмислени послания (видео и снимки)
Кампанията срещу демографската криза на Иван и Андрей възмути с двусмислени послания (видео и снимки)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
07-09-19
добавено
9337
прегледа

Рекламно-информационна кампания на Движението за национална кауза (ДНК) с инициатори Иван Христов и Андрей Арнаудов предизвика възмущение в социалните мрежи, заради двусмислените и според някои направо обидни послания, които отправят билбордовете им. 

 

 

 

 

НЕЖНОСТИ И СЕКСУАЛНИ ЗАКАЧКИ МЕЖДУ ИВАН И АНДРЕЙ ВЪВ "ФЕРМАТА"

 

Кристина Домозетова отговори на една от визиите на проекта като публикува свои снимки, на които носи сутиен с чашка "C" и написа:

 

"Тук съм, за да обявя на #иваниандрей, че:

 

1. Телата са си наша собственост, а не средство за демографска политика;

 

2. Децата не са аксесоар и стока;

 

3. Цинично е да говориш за по-висока раждаемост, когато здравеопазването и образователната система са на такова ниво и наблюдаваме ужасяващи престъпления, свързани с домашно насилие;

 

А, и нещо друго:

 

4. Чашката на сутиена е C за кратко. След две кърмения става чашка L as in LONG."

 

 

 

 

ЛЕТЯТ ПСУВНИ И ОБИДИ ВЪВ "ФЕРМАТА" ПО БТВ

 

 

Във връзка с друго рекламно послание на кампанията: "Майка ти ще се зарадва повече на нов тиган, отколкото на внуче", Елисавета Белобрадова, една от основателките на сайта "Майко мила", коментира:

 

 

 

 

"Около тази организация и кампаниите ѝ има много дебилни послания, пълно малоумие, популизъм и манипулации, но в края на краищата поколенията се сменят. Идват други жени и след десет години със сигурност няма да се зарадвам на внуче. Или да не се зарадвам. Внуците са работа на децата ми. Аз бих се радвала да са добре и щастливи и здрави."

 

 

 

 

"Важното е не децата и майките да имат права, важното е бройката им да е по-голяма - това е посланието на тази фалшиво позитивна кампания", пише Силвия Недкова във Фейсбук.

 

А Емил Джасим уточнява: "Нали се сещате, че зад тези абсурдни послания и визии на тая малоумна кампания на Андрей стои рекламна агенция или поне екип от поне един копирайтър и поне един дизайнер? И да... някой е видял тоя "продукт" е и възкликнал:
- Супер е така! Някой преди клиента е одобрил, а после клиентът е платил, т.е. някой е взел и пари за тая помия...


P.S. Сред медийните партньори на тая малоумна кампания е и т.нар. в-к "Телеграф" - притежавана от Делян Пеевски псевдомедия, многократно осъждана за клевети и лъжи. Добре е да знаем#КОЙ подкрепя подобни начинания."