Следва: За първи път ...

Канадската телевизия отряза сцената с Доналд Тръмп от филма "Сам вкъщи 2"

27 Декември 2019
15 103836

Канадският национален телевизионен оператор махна сцената с Доналд Тръмп от любимия коледен филм "Сам вкъщи 2". Телевизионната компания CBC махна кадрите с краткото участие на американския президент и ги замести с реклами, съобщава The Guardian

 

 

""

 

 

„Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк” дебютира през 1992 г. Печалбите на лентата възлизат на 359 млн. долара. Тръмп се появява във филма, когато героят на Маколи Кълкин се озовава в хотел "Плаза" в Ню Йорк без своите родители. Един от най-известните бизнесмени тогава Тръмп се появява на екрана само за няколко секунди и упътва малкия Кевин, че лобито на хотела е "долу в залата и отляво“. Можете да си припомните кадрите във видеото горе. 

 

 

""

 

 

На Бъдни вечер по време на официално събитие Тръмп сподели, че за него е било чест да участва във втората част от филмовата поредица „Сам вкъщи”. По време на видео разговор с американски военни отвъд океана Тръмп бе помолен да разкаже повече за любимия си филм „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк”.

 

 

МАКОЛИ КЪЛКИН ОТНОВО Е „САМ ВКЪЩИ“ В РЕКЛАМА НА GOOGLE

 

 

„Е, аз участвам в „Сам вкъщи”. Много хора го споменават всяка година, особено около Коледа. Особено малките деца казват, че са ме гледали във филма. Те не виждат образа по телевизията такъв, какъвто е във филма. Това беше един много успешен филм и аз бях една идея по-млад. За мен беше чест да участвам”, отговаря президентът. „Оказа се голям хит, разбира се. Това е голям коледен хит, един от най-големите. Чест е да си част от нещо подобно”, добавя Тръмп.

 

 

""

 

 

Малко по-късно същият ден канадската обществена телевизия излъчва филма, от който е изрязана сцената с настоящия американски президент. „Както в повечето случаи става с филми, които излъчваме по телевизията, и „Сам вкъщи” бе съкратен. Сцената с Доналд Тръмп е една от тези, изрязани от оригиналния вариант, тъй като нито една от тях не повлиява на сюжета на филма. Тези редакции са правени още през 2014 г., когато за пръв път купихме правата над филма и преди г-н Тръмп да бъде избран за президент”, се казва в официалното съобщение на телевизионната компания. 

 

 

Самият Тръмп реагира на случилото се с публикация в Туитър. По повод премахването на сцената с негово участие той пише: „Филмът никога няма да бъде същият! (шегувам се)”.

 

 

Малко по-късно Тръмп обвини за махането на сцената от филма директно премиера на Канада Трюдо. В нов пост американският президент написа: "Струва ми се, че на Джъстин Т. не му се нрави много, когато го принуждавам да плаща за НАТО или за търговията".

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции