<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111532" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бритни Спиър...

Кандидатът за премиер Кирил Петков: Няма да има нито лев, изхарчен по грешен начин (видео)

11 Декември 2021
0 1751

“Няма да има нито един лев, изхарчен по грешен начин. Ако някой си позволи подобно нещо, ще се постараем да го заловим. Ще търсим отговорност за всяка стъпка встрани”.

След селфито с Пеевски: Владислав Панев от ДБ подаде оставка

Кандидатът за премиер Кирил Петков: Няма да има нито лев, изхарчен по грешен начин (видео)
Снимка: БУЛФОТО

Това заяви кандидатът за министър-председател Кирил Петков, след като получи и върна на президента изпълнен мандата на “Продължаваме Промяната” за съставяне на кабинет.

“Отговорността за имената към този момент е на партиите, които ги излъчват, но отговорността за свършената работа ще бъде обща. Целите и задачите на членовете на кабинета са формулирани в коалиционното споразумение”, коментира още Петков.

“Няма да губим нито минута. Знаем, че проблемите са много остри и са във всички сфери. Едно от най-важните неща сега е да овладеем цената на тока. Втората стъпка е овладяване на Covid кризата с дългосрочна перспектива. Не може всеки щам да предизвиква нова вълна и ние да затваряме икономиката. Ще информираме българските граждани за важността от ваксинацията”, заяви Петков.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции